O mireasa si-a taiat parul in timpul nuntii, coafura stil bob la receptie – rezultatul te va face sa vrei sa faci la fel

coafura stil bob

Când Caitlin McInnis s-a căsătorit în septembrie 2023, a pregătit o surpriză specială pentru recepția de nuntă. În mijlocul evenimentului, mireasa nu numai că și-a schimbat garderoba, dar și-a și tuns părul, cu ajutorul surorii sale hairstylist, Courtnie Saraceno. Pe 10 septembrie 2023, mireasa a postat un videoclip pe TikTok care a documentat transformarea, iar acesta a devenit viral cu 5,6 milioane de vizualizări. “O mică schimbare de ținută și o tunsoare in stil bob de nuntă, prin @Courtnie Saraceno”, se arată în descriere.

@caitlin_marie93

A little outfit change and a big wedding CHOP courtesy of @Courtnie Saraceno #misstomcinnis #weddingday #weddinghaircut #southernillinois #hairtransformations #weddingtok

♬ Chichiquetere – HCTM

Videoclipul începe cu McInnis stând într-o cameră, îmbrăcată într-o rochie de dantelă fără bretele, cu corset, în timp ce șuvițele ei lungi îi cad pe spate și pe umeri. Sora ei folosește apoi un aparat de tuns electric pentru a-i tăia secțiunea din față a coafurii, ceea ce face ca o expresie emotionata să apară pe fața lui McInnis. În timp ce Saraceno este ocupată la lucru, tăind mai multe șuvițe, McInnis așteaptă răbdătoare și calmă – cu un zâmbet ocazional.

După ce Saraceno termină treaba, mireasa rămâne cu gura căscată. Rezultatul final? O coafură elegantă care îi atinge ușor umerii. Clipul se încheie cu o fotografie a lui McInnis pozând cu sora ei, care dezvăluie și schimbarea de ținută a miresei: o rochie cu mărgele, cu decolteu iluzionist și mâneci transparente.

Unul dintre comentariile la postare a întrebat despre reacția invitaților ei la noua coafură, așa că McInnis a distribuit un videoclip. În filmare, după ce mireasa intră pe ușă spre o zonă în aer liber, unde sunt așezați toți prietenii și familia ei, toată lumea aplaudă și strigă. Un invitat întreabă: “Ce s-a întâmplat?”, în timp ce altul exclamă: “Părul tău!”.

@caitlin_marie93

Replying to @esposadejonathan1

♬ Stuck In The Middle – Tai Verdes

Cei mai mulți utilizatori TikTok au vrut să afle despre o anumită reacție – cea a soțului ei. Ca răspuns la comentarii, mireasa a postat un alt videoclip cu un montaj de fotografii, care a surprins expresia stoică a soțului ei. “Soțul meu, Tyler, a fost foarte confuz”, a declarat McInnis pentru Newsweek. “Sincer, a observat mai întâi schimbarea rochiei, dar după o secundă în care toată lumea a țipat la el, a fost surprins”. Potrivit publicației, soțul ei a pus la îndoială momentul ales. “Tyler nu a înțeles de ce nu m-am tuns înainte de nuntă, de ce am așteptat”, a povestit ea. “Îmi place să fiu dramatică uneori, iar Courtnie m-a ajutat să reușesc asta!”.

 

Daca ti-a placut vizioneaza si: Un frate si-a surprins sora cu o rochie superba de nunta

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata