VIDEO | Un frate și-a surprins sora cumpărându-i o rochie de mireasă pentru nunta ei

nunta rochie de mireasa

După ce Victoria Alagna s-a logodit, fratele ei, Bradley Alagna, a știut că are cadoul de nuntă perfect pentru ea. În lunile care au urmat cererii în căsătorie, Bradley a lucrat la cumpărarea rochiei de mireasă a Victoriei, ca o surpriză pentru ea. “Îmi plac surprizele”, a declarat Bradley pentru Good Morning America pe 6 noiembrie 2023. “Dacă există ceva care mă entuziasmează mai mult, este să surprind pe cineva. Și știind că va primi o rochie de mireasă, am zis: “Simt că ar fi foarte tare dacă aș putea face asta pentru ea”.”

@baddie.brad

Reposting because Good Morning America shared our story!!! Check out the article on their website 🙂

♬ beauty of pixar – nilsodinson

Bradley a documentat momentul pe TikTok, iar videoclipul a devenit rapid viral. “Spunându-i surorii mele că îi plătesc rochia de mireasă ca dar de nuntă pentru ea”, se arată în textul de pe ecran. Clipul o arată pe Victoria probând rochia – un ansamblu cu mâneci lungi și transparente, un corset brodat cu dantelă și o fustă din tul – în timp ce Bradley îi explică faptul că el va plăti nota de plată. Deși telespectatorii nu pot auzi conversația exactă, o văd pe viitoarea mireasă emoționându-se și îmbrățișându-și fratele la finalul schimbului de replici. Bradley, un creator de conținut care postează despre sfaturi și ponturi și sfaturi pentru buget, a fost încântat să vadă că videoclipul a rezonat cu un public atât de larg. “Este atât de frumos că o mulțime de oameni s-au conectat cu el și l-au apreciat”, a împărtășit el.

“Vreau doar să te simți cât mai frumoasă, așa că acesta este cadoul meu”, i-a spus Bradley Victoriei în timp ce aceasta încerca rochia. Victoria a răspuns cu lacrimi în ochi: “Mulțumesc”, înainte de a-și îmbrățișa fratele. Cineva care urmărea momentul s-a exprimat apoi: “Este frumos. Esti cel mai bun cavaler de onoare!”. Victoria a fost rapid de acord. “Oh, chiar da!”, a exclamat ea în timp ce își ștergea lacrimile.

În timp ce își amintea acel moment pentru Good Morning America, Victoria a vorbit despre procesul ei de gândire și despre sentimentele pe care le trăia în acel moment. “Să mă aflu în momentul în care încercam această rochie care, în cele din urmă, a fost rochia pe care am ales-o. Apoi, ca să mai adaug la asta, când el spune: “Oh, vreau să o plătesc”, am fost ca și cum aș fi spus: “Scuză-mă?””, a reflectat ea. “Am fost pur și simplu uluită, absolut uluită. Nu m-aș fi așteptat niciodată ca el să facă asta”.

Victoria a remarcat, de asemenea, că aspectul rochiei de mireasă a fost alegerea ideală pentru ea. “Încercasem câteva stiluri diferite și alte chestii, dar cred că a fost perfectă pentru cum voiam să arăt: Modestă, dar nu prea modestă, și avea o fustă mare și pufoasă și toate cele, așa că a fost destul de perfectă pentru mine”, a exclamat ea.

Bradley nu numai că i-a oferit surorii sale cel mai frumos cadou de nuntă, dar a jucat un rol important în procesul de planificare, fiind cavalerul de onoare al acesteia. “Privind acum în urmă, toate lucrurile pe care le-a făcut, cum ar fi planificarea petrecerii bulrlacitelor și faptul că m-a ajutat în toate aspectele planificării nunții din care a făcut parte, cred că m-a făcut să fiu și mai recunoscătoare gândindu-mă la asta acum”, a spus mireasa.

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata