Cum sa planuiesti petrecerea burlacitelor

Petrecerea burlacitelor

Deși există multe ocazii de a sărbători un cuplu și viața de cuplu în timpul procesului de planificare a nunții, doar un singur eveniment se concentrează pe celebrarea miresei și numai a miresei: petrecerea burlăcițelor. Acest eveniment – care este o adunare organizată în onoarea viitoarei căsătorii a unei femei și la care participă, de obicei, cele mai apropiate prietene și membri ai familiei miresei – a evoluat foarte mult de la o cină sau un prânz discret organizat cu o zi înainte de nuntă la un weekend de destinație în toată regula, completat cu costume de baie asortate.

În mod tradițional, gluma este că petrecerea burlăcițelor este ultima ta noapte de libertate, se observă că creșterea popularității acestora a coincis cu mișcarea de eliberare a femeilor din anii 1960. A evoluat în femei care sărbătoresc alte femei și un motiv pentru a petrece timp de calitate cu persoanele preferate.

 

Etichetă de petrecere a burlacitelor

Petrecerile burlăcițelor pot fi despre distracție, dar întrebările legate de etichetă tot apar. Iată răspunsurile la cele mai frecvente întrebări legate de petrecerea burlăcițelor.

 

Cine organizează o petrecere a burlăcițelor?

O petrecere a burlăcițelor este în mod tradițional planificată de domnișoara de onoare a miresei, de un mic grup de domnișoare de onoare sau de un mic grup de prietene apropiate – dar nu există reguli prestabilite aici. Mireasa se poate ocupa absolut singură de planificare. Cel mai important lucru de reținut este că o mulțime de opinii se transformă rapid într-un dezastru. Cel mai bine este ca una sau două persoane să conducă planificarea, iar restul ar trebui să încerce să se lase dus de val pe cât posibil.

 

Când organizezi o petrecere a burlăcițelor?

Nu există nici reguli stricte pentru calendarul petrecerii tale – diferite anotimpuri sunt mai bune pentru diferite destinații – dar cele mai multe petreceri ale burlacitelor au loc cu una sau două luni înainte de nuntă.

petrecerea burlacitelor

Când ar trebui să începeți să planificați petrecerea burlacitelor?

În timp ce calendarul de planificare variază în funcție de cât de elaborată va fi petrecerea burlăcițelor, o regulă bună de bază este de trei până la șase luni în avans. Acest lucru va oferi timp suficient pentru a înțelege preferințele miresei și ale participanților, precum și pentru a face rezervările necesare pentru o petrecere impecabilă.

Este în regulă să o planificați în timpul unui weekend de sărbători?

În timp ce organizarea nunții în timpul unui weekend de sărbătoare poate fi o mișcare controversată, este în general mai acceptată pentru petrecerile burlăcițelor, deoarece evenimentul implică un grup mai mic care este mai intim legat de mireasă. Dar, deși este plăcut pentru grup să nu fie nevoit să își ia o zi de vacanță în plus, biletele de avion și hotelurile pot fi mai costisitoare în timpul unui weekend de sărbătoare – așa că va trebui să cântărești prioritățile în consecință atunci când alegi data.

 

Câte zile ar trebui să dureze petrecerea burlacitelor?

Acest lucru depinde în mare măsură de flexibilitatea și de programul miresei și al participantelor alese de ea. Petrecerile burlăcițelor pot varia de la o singură noapte epică până la un eveniment de mai multe zile, cu numeroase activități planificate din timp. Fiți atenți la așteptări, deoarece nu toată lumea se poate angaja să investească timpul și banii necesari pentru festivități mai lungi. Ideea este ca toată lumea să se bucure de timpul petrecut împreună și să nu fie zdruncinată de stresul de a face față cheltuielilor doar pentru a participa.

 

Cât de implicată ar trebui să fie mireasa în planificare?

Dacă altcineva în afară de mireasă se ocupă de planificarea petrecerii burlăcițelor, ar trebui să obțină contribuția miresei încă de la început. Întrebați-o dacă are în minte o anumită destinație și data, precum și activități sau lucruri specifice pe care este interesată să le facă. De acolo, este responsabilitatea ta să iei viziunea miresei și să o aduci la viață. Adică, câteva întrebări ici și colo sunt în regulă, dar nu târâți mireasa prea departe în buruienile logistice. Ea are o nuntă de planificat, la urma urmei!

 

Daca ti-a placut articolul te va interesa si: 12 mirese reale dezvaluie cele mai mari regrete avute dupa nunta

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata