5 Cocktail-uri pe care TREBUIE sa le ai la nunta ta – Cocktail Nunta

cocktail nunta

Care sunt cele mai reusite cocktail-uri la nunta dupa spusele barmanilor? Am discutat cu 30 de barmani iar acestea sunt top 5 cele mai recomandate cocktail-uri!

Un cocktail e un mod foarte bun de crea atmosfera la petrecere a burlacitelor sau o nunta – motiv pentru care barmanii recomanda sa testezi cat mai multe variante pentru a gasii potrivirea perfecta. Ideea este de a avea o bautura gustoasa si frumoasa cu care poti sparge gheata usor.

Pentru a va ajuta, am intrebat barmani si specialisti in bauturi care este singurul cocktail care are intotdeauna succes la nuntile. Mai jos aveti raspunsurile acestora:

 

1. Margarita cu Portocale Rosii

cocktail nunta

Această variatie răcoritoare a margaritei este întotdeauna adorata printre invitații la nuntă, datorită profilului de aromă subtil dulce și acrișor al portocalei rosie.

 

2.Intercontinental 75

cocktail nunta

Această băutură clasică de nuntă aduce o schimbare de look a popularului cocktail gin tonic – aroma sa cu citrice adaugă o aromă răcoritoare de fructe șampaniei și ginului.

 

3.Expresso Martini

cocktail nunta

Acest cocktail are un gust fin – ușor dulce, dar cu o latură sărată datorită caramelului – ca și cum ai avea o băutură, o cafea și un desert într-unul singur. În plus, culoarea profundă și bogată arată frumos într-un pahar de martini.

 

4.Love Potion

cocktail nunta

Acest cocktail fructat are atât un gust dulce, cât și unul acrișor, datorită clementinei, mierii și sucului de lămâie. Este completat cu bule, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru o nuntă.

 

5.Malibu Sunset

cocktail nunta

Malibu Sunset este o băutură tropicală delicioasă, cu culorile unui apus de soare! Este ușor de preparat, iar efectul este uimitor.

 

 

Te-ar putea interesa si: Lista de flori pentru nunta

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata