Șase necunoscuti au ajutat un bărbat să-și găsească verigheta după ce a pierdut-o în grădina locatiei de nunta

verigheta inel

La doar câteva săptămâni după ce un locuitor din Michigan și-a pierdut verigheta, șase străini i-au salvat ziua ajutându-l să recupereze piesa lipsă. La începutul lunii noiembrie 2023, Joe Novetske făcea lucrări în curte când a observat că verigheta sa nu mai era fixată în siguranță pe degetul inelar stâng. “M-am apropiat de casă și mi-am dat seama că inelul meu nu mai era pe deget și nu știam când l-am pierdut sau unde l-am pierdut”, a declarat el.

Joe a anunțat-o pe soția sa de 42 de ani, Mary Ann Novetske, despre dilemă, iar cei doi au decis să posteze un anunț pe rețelele de socializare, cerând ajutorul localnicilor, în special celor care au un detector de metale. “Înseamnă foarte mult pentru noi dacă îl putem găsi”, a scris Mary Ann pe Facebook. “Vă rugăm să vă rugați să găsim acest inel”. Potrivit cuplului, zeci de persoane s-au oferit să ajute, dar câteva zile mai târziu, șase străini au venit cu adevărat în ajutor. Grupul a apărut la casa cuplului și a petrecut ore întregi căutând pe proprietate cu un detector de metale.

După ore întregi de scotocit prin curte, cineva a observat bijuteria lipsă într-o grămadă de frunze de pe proprietatea lor. “Am intrat în casă și am auzit o doamnă strigând: “Am găsit inelul!””. a povestit Marry Ann. “Și a fost atât de tare. Ea plângea mai tare decât mine. Eram în stare de șoc”. Deși povestea are un final fericit, chiar dacă încercările de căutare ale grupului nu au fost încununate de succes, una dintre femei le-a spus celor doi că le va lăsa detectorul de metale, pentru ca ei să poată continua vânătoarea pe cont propriu. “Pur și simplu a reaprins speranța, știți – știind că oamenii vor face lucruri bune”, a spus Mary Ann.

Întrucât cei care o urmăresc pe Mary Ann pe Facebook au fost alături de ea, aceasta a continuat postarea inițială pe rețelele de socializare cu o a doua parte. “Joe și-a pierdut ieri verigheta de 42 de ani făcând frunze”, a postat ea. “Inelul a fost găsit într-un trilion de frunze în spate, lângă rândul de garduri. Mulțumesc Joel, Paula, Kathy, Jim & Lisa pentru că sunteți slujitorii lui Dumnezeu!”.

 

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata