O femeie devine virală după ce a găsit o rochie de mireasă Vera Wang în stare perfectă pe The RealReal pentru 280 de dolari

rochie de mireasa

Cumpărătoarea, Mary Rose Sossaman, și-a documentat experiența pe TikTok.

Mary Rose Sossaman și-a imaginat întotdeauna că va merge la altar într-o rochie de mireasă atemporală, așa că atunci când și-a văzut rochia de vis pe site-ul The RealReal, a profitat de ocazie pentru a o cumpăra – chiar dacă nu este încă logodită. Pe 21 noiembrie 2023, Sossaman și-a documentat experiența într-un videoclip TikTok, care a devenit viral cu 6,1 milioane de vizualizări. În videoclip, Sossaman a explicat că, în timp ce răsfoia magazinul de revânzare de lux, a găsit o rochie vintage Vera Wang pe măsura ei la prețul de 280 de dolari. “Rochia este în stare perfectă”, a precizat ea.

@themaryrose

i already know my sister is gonna be mad at me for this purchase AHSDKSMS

♬ original sound – mary rose 🌟🎀💌

Înainte de a face pasul cel mare, Sossaman s-a gândit dacă achiziția a fost o decizie sănătoasă. “Nu e ca și cum logodna mea ar fi peste mult timp”, a spus ea în fața camerei. “Va fi probabil în următorul an, cred. Și sunt fericita să găsesc o rochie de mireasă atât de ieftină, mai ales Vera Wang.” Potrivit Kleinfeld Bridal, rochiile Vera Wang valoareaza de obicei între 3.000 și 4.000 de dolari. După ce a cântărit argumentele pro și contra, ea a cumpărat în cele din urmă rochia. “Nu-mi dau seama dacă sunt de fapt o proastă sau dacă aceasta va fi cea mai bună idee pe care am avut-o vreodată și cea mai bună poveste de spus”, a împărtășit ea.

@themaryrose

if u hate it or u think i look bad or u have something negative to say pls for the love of god dont!!!! and yall better not send this to cade or im suing bc he says he doesnt want to see it yet 😭😭😭❤️

♬ original sound – mary rose 🌟🎀💌

Într-un videoclip urmator, Sossaman le-a oferit celor implicați în poveste o imagine de aproape a rochiei de mireasă odată ce aceasta a ajuns prin poștă. “Momentul pe care l-ați așteptat cu toții: Este aici”, a spus ea. Apoi, Sossaman a probat rochia pentru telespectatorii ei. Deoarece a îmbrăcat rochia fără niciun fel de problema, Sossaman: Nu este încheiată cu fermoar, dar se potrivește perfect.

Sossaman a continuat să le arate telespectatorilor o privire la rochie în oglinda ei de lungime întreagă. Aspectul final? Un model cu mâneci lungi, semi transparente, un decolteu în V și broderii florale cu mărgele pe jumătatea superioară a rochiei. “Imaginați-vă că partea de sus este, evident, mai strâmtă pentru că este cu fermoar și, de asemenea, este centrată.” Sossaman a declarat că mânecile lungi, designul simplu și detaliile complexe au fost calitățile care i-au atras prima dată atenția.

Publicația a relatat că Sossaman și partenerul ei, Cade Becker, tocmai și-au sărbătorit aniversarea de doi ani și că au vorbit despre căsătorie încă de când au început să se întâlnească. “Relația noastră a fost una dintre acelea în care întâlnești persoana și știi că nu este ceva care va fi de scurtă durată”, a dezvăluit ea. Deși unii comentatori i-au împărtășit lui Sossaman povești de precauție despre cum persoanele importante s-au despărțit de ei după ani de relații, Sossaman nu este speriată. “Poate că sunt naivă că spun asta, dar nu simt că situația mea este cu totul la fel”, a spus ea.

 

Daca ti-a placut acest articol te-ar putea interesa si: VIDEO | Frate isi surprinde sora cu rochia perfecta de mireasa

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata