Starul din “The Vampire Diaries”, Michael Trevino, s-a logodit! Află totul despre cererea logodna cu modelul Bregje Heinen în ajunul Crăciunului | TOP 100 Surprising Weddings

logodna The Vampire Diaries Michael Trevino Bregje Heinen

Se pare că actorul Michael Trevino din “The Vampire Diaries” a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamant de formă ovală în Amsterdam… Vezi detalii despre logodna

Michael Trevino a devenit celebru în timp ce îl interpreta pe Tyler Lockwood în serialul The Vampire Diaries. Deși personajul lui Trevino a avut o istorie de relații romantice complicate în serialul de succes, actorul și-a găsit fericirea de până la adânci bătrâneți în afara emisiunii. La 30 decembrie 2023, Trevino și logodnica sa, modelul olandez Bregje Heinen, și-au anunțat logodna, care a avut loc în ajunul Crăciunului. “12 . 24 . 23 🤍🤍💍”, au scris ei.

Michael  a devenit cunoscut datorită rolului său ca Tyler Lockwood în seria “The Vampire Diaries”. A jucat în această producție timp de mai mulți ani, de la primul sezon lansat în 2009 până la finalul seriei în 2017. Înainte de a se alătura distribuției “The Vampire Diaries”, Trevino a apărut în mai multe seriale TV și filme. A avut roluri în “90210”, “The Riches”, “Cane” și “Charmed”. Este de origine mexicană și a fost crescut într-o familie de imigranți mexicani.

După succesul în “The Vampire Diaries”, Michael  a continuat să își dezvolte cariera. A apărut în diverse proiecte, inclusiv în seriale precum “Roswell, New Mexico”. Michael  si Bregje Heinen au inceput o relatie amoroasa in urma cu 4 ani, in Ianuarie, 2020, dar au tinut detaliile majoritar ascunse, ei nevrand sa dezvaluie prea multe detalii din viata persoanala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Trevino (@michaeltrevino)

Împreună cu descrierea, cei doi au încărcat un carusel de imagini de la cererea în căsătorie, care pare să fi avut loc în Amsterdam. Fiecare fotografie prezintă un portret al proaspetei perechi de logodnici în capitala Olandei, inclusiv unul în fața faimoaselor canale ale orașului european. Câteva dintre fotografii evidențiază inelul de logodnă al lui Heinen, care pare a fi un diamant de formă ovală.

Mulți dintre colegii lui Trevino din serialul The Vampire Diaries au împărtășit urările lor de bine actorului și noii sale logodnice. Candice King, care a interpretat-o pe Caroline Forbes în serial, a comentat: “YESSSS!!!! ❤️. Felicitări, băieți!!!!!” Nina Dobrev, care a jucat rolul Elenei Gilbert și al lui Katherine Pierce, a scris: “🥰😍🥰🥰🥰🥰 atât de fericită pentru voi doi!” O altă membră a distribuției, Kayla Ewell, care a fost interesul amoros al lui Tyler în serial, Vicki Donovan, a exclamat: “Băieți!!!!! Sunt atât de încântata pentru voi!!! Vă iubim!”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bregje Heinen (@bregjeheinen)

A doua zi, Heinen a împărtășit mai multe fotografii din călătoria ei la Amsterdam cu Trevino. Multe dintre imagini prezintă inelul de logodnă cu diamant al lui Heinen, inclusiv fotografii făcute într-o cabină foto, un prim-plan al mâinii stângi a acesteia odihnindu-se lângă un cappuccino și un selfie în oglindă. În plus, modelul a încărcat detalii din escapada lor, cum ar fi imagini ale orașului decorat cu luminițe de Crăciun, un instantaneu din camera lor de hotel și o fotografie de la o masă de grup la un restaurant.

Trevino își ține de obicei relația cu Heinen sub tăcere. La ocazii speciale, cum ar fi aniversarea lor sau una dintre zilele lor de naștere, cuplul împărtășește ocazional detalii despre idila lor pe rețelele de socializare. De exemplu, atunci când Heinen a marcat aniversarea ei cu Trevino în ianuarie 2021, ea a împărtășit un omagiu dulce adus iubitului ei scriind: “Nu mi-aș putea dori un partener mai bun! Viața este mai distractivă cu tine🙅🏼‍♀️🙅🏻‍♂️. Aniversare fericită, iubitule ❤️.” De asemenea, duo-ul și-a dus relația un pas mai departe, colaborând unul cu celălalt la un scurtmetraj numit Jo.

 

 

Ti-ar putea placea si: Petrecerea burlacitelor perfecta – Afla cum sa iti planuiesti petrecerea 

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata