Locatia de nunta 2023 tips and tricks de care sa tii cont

locatia de nunta

Locatia de nunta

Top 3 locatii de nunta Bucuresti si imprejurimi

 

Dragii nostri, iata-ne ajunsi cu bine in anul 2023 🙂un an fara restrictii in care ne putem concentra fara griji asupra organizarii evenimentului mult dorit in locatia de nunta visata.

Fie ca sunteti in cautarea locatia de nunta ideala pentru organizarea petrecerii, fie ca sunteti  in căutarea rochiei de mireasă mult visata sau a costumului de mire, toate acestea  necesită timp si atenție, de aceea va recomandam  sa va organizati timp pentru a pune la punct toate detaliile.

Majoritatea cuplurilor stabilesc mai intai data la care doresc sa-si organizeze marele eveniment.

Unele cupluri aleg o data cu insemnatate pentru ei – cum ar fi data la care au iesit la prima intalnire,  fie ziua in care s-au sarutat prima oara,  fie ziua de nastere a miresei sau a mirelui si exemplele pot continua 🙂 .

De cele mai multe ori, însă, stabilirea finala a datei la care va avea  loc evenimentul depinde de rezervarea locatiei (restaurantului) unde va avea loc petrecerea.

Rezervarea restaurnatului este primul lucru pe care trebuie sa-l stabilim inainte de a parcurge urmatorii pasi.

Apoi urmeaza achizitionarea celorlate servicii si produse pentru organizarea evenimentului cum ar fi: serviciile foto-video pentru a crea amintiri de neuitat, aranjamentele florale care sunt necesare pentru a aduce un plus de prospetime locatiei, invitatii, etc si nu in ultimul rand achizitionarea rochiei de mireasa si a costumului de mire.

Pe acestea din urma  va recomandam sa le achitionati cat mai aproape de data evenimentului din mai multe motive: moda se schimba – daca evenimentul este unul care se va desfasura peste un , este posibil ca pana atunci rochia la care visati sa nu mai fie,,la moda,, (asta daca tineti cont de aceste schimbari).

Este posbil ca silueta sa se schimbe 🙂(valabil atat pentru mire cat si pentru mireasa),posibil ca materialele din care este confectionata rochia sa nu mai fie nici ele ,,la moda,, si lista poate continua.

Bucurestiul ofera o gama larga de optiuni pentru a-ti alege  locatia de nunta perfecta, de la cele clasice la cele moderne.

Asadar, pentru ca in curand va incepe un nou sezon de nunti, venim in ajutorul vostru cu o  lista de  3 locatii de nunta  – top 3 locatii de nunta din Bucuresti si imprejurimi.

Restaurant Monarh – este o locatie de nunta  unica,  aflata in inima Bucurestiului, Calea Plevnei 46-48, unde poti organiza petrecerea de nunta sau de botez. Este o locatie eleganta , amenajata cu stil si bun gust.

Poti organiza Cununia Religioasa in aer liber, in gradina de meri a restaurantului.

Restaurantul beneficiaza de 2 saloane de evenimente – SALON GREEN si SALON GOLD, in care puteti organiza atat petrecerea de nunta cat si pe cea de botez.

Echipa noastra este formata din  oameni minunați, implicați 100 % in tot ceea ce fac, astfel incat evenimentul tau sa fie unul asa cum ti-l doresti!

Clientii Restaurantului  Monarh se vor bucura de bucătăria românească și internațională, de ospitalitatea caldă și de serviciile de neegalat din București.

Este locul perfect unde sa sarbatoresti inceputul unei povesti de viata minunata.

Asadar, daca suneti in cautarea unei locatii de nunta, Restaurant Monarh este alegerea perfecta.

Cu două etaje, care includ camere pentru găzduirea mirilor, Restaurant Monarh deține o terasă și o grădină de meri unde fotograful poate realiza o sedinta foto inedita, precum și o parcare proprie păzită.

Echipa Monarh vă ajută să creați ziua perfectă pentru dumneavoastra și invitați.

Inafara de atmosfera unica oferita de Restaurant Monarh, veti avea parte si de un deliciu culinar oferit de echipa de de bucatari a restaurantului asa incat sa aveti o nunta cu adevarat de poveste.

 

Aici  gasesti mai multe detalii despre oferta!

 

O alta locatie de nunta este  Salon du Mariage – se afla pe DN 1. Cu 2 saloane de evenimente si piscina este una dintre alegerile pe care le-ai putea face pentru organizarea petrecerii de nunta sau botez.

Este o locație potrivită pentru mirii cu un număr mare de invitați. Ooferă mirilor posibilitatea organizării cununiei religioase în aer liber.

 

Le Chateaux –   este o locatie de nunta pe  modelul salilor de bal de odinioara cu acces la zone in aer liber. Se pot organiza evenimente cu un numar mare de persoane.

Este o locatie luxoasa  a.i. trebuie sa aveti in vedere si alegerea unei tinute eleganta si luxoasa.

Locația beneficiază de sisteme avansate de iluminat și proiecție, atât în interior cât și în exterior.

Sunt doar cateva exemple de locatii de nunta  dintre cele mai frumoase din Bucuresti si imprejurimi, insa exista multe altele.

Este important sa luati in considerare  bugetul  si preferintele dumneavoastra in alegerea  locatiei de nunta preferate.

Iata mai jos cateva aspecte de care sa tii cont atunci cand alegi locatia de nunta:

 

  1. Capacitatea locației – trebuie sa va asigurati ca locatia de nunta pe o doriti dispune de capacitatea necesara pentru numarul de invitatie pe care il aveti.

2. Serviciile – sa va asigurati ca locatia de nunta  ofera servicii de cea mai buna calitate pentru un eveniment de poveste.

  1.  Accesibilate – sa aveti in vedere ca locatie sa fie usor accesibila invitatilor, sa fie dotata cu spatii de parcare
  2.  Personalul – este foarte important ca personalul de care dispune locatia de nunta sa fie unul calificat si cu experienta in domeniul evenimentelor.

Iti recomandam sa iei legatura cu managerii locatiilor pentru a fla mai multe detalii  despre tarife, disponibilitate si servicii suplimentare.

Pentru a face alegerea corecta si care sa potriveasca su stilul si preferintele dumneavostra, va recomandam sa vizitati mai multe locatii si sa luati in considerare aspectele mentionate mai sus.

 

Daca informatiile ti-au fost de ajutor, lasa-ne un comentariu! Sau poti chiar tu sa ajuti comunitatea cu informatii despre locatii de nunta care ti-au placut!

 

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata