Restaurant Monarh

Beneficiu - Shoot Bar

Locatie – O echipa de oameni minunați, implicați 100 % in tot ceea ce fac, astfel incat evenimentul tau sa fie unul  fulminant si de succes!

Restaurant Monarh

Shoot Bar in valoare de 400 euro

La Restaurantul Monarh, elevăm atmosfera evenimentelor dvs. speciale prin intermediul Shoot Bar-ului nostru. Un mod captivant și distractiv de a sărbători, un “tort” de shot-uri adaugă un strop de entuziasm și rafinament fiecărui moment al serii.

Ce puteți aștepta de la Shoot Bar? O selecție excepțională de shot-uri cu arome delicioase și combinații surprinzătoare. Fiecare invitat are oportunitatea de a gusta o varietate de mixuri speciale, pregătite de barmani talentați. De la arome dulci și fructate la cele mai răcoritoare, avem ceva pentru fiecare gust.

Beneficiați de acest serviciu exclusiv gratuit, inclus în pachetele noastre premium pentru evenimente. Barul de Shoot-uri aduce un plus de distracție și interacțiune la petrecerea dvs., oferind oportunitatea de a sărbători cu stil și a crea amintiri de neuitat.

Contactați-ne astăzi pentru a descoperi cum puteți adăuga această notă festivă la evenimentul dvs. la Restaurantul Monarh!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Ne puteti scrie la: office@restaurantmonarh.ro

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!