Restaurant Monarh

Benficiu - Oglinda Magica

Locatie – O echipa de oameni minunați, implicați 100 % in tot ceea ce fac, astfel incat evenimentul tau sa fie unul  fulminant si de succes!

Restaurant Monarh

Oglinda Magica in valoare de 550 euro

La Restaurantul Monarh, aducem un strop de magie în evenimentele dvs. speciale cu Oglinda Magică. O experiență captivantă și distractivă pentru invitați, Oglinda Magică nu este doar o oglindă obișnuită – este o modalitate inovatoare de a crea amintiri de neuitat.

Cum funcționează? Oglinda Magică combină tehnologia avansată cu farmecul fotografiei tradiționale. Invitații se vor bucura de o experiență interactivă de fotografiere: atingând ecranul tactil al oglinzii, vor putea captura momente unice în timp ce se distrează. Efecte speciale și cadre personalizate vor aduce zâmbete pe fețele tuturor.

Beneficiind de acest serviciu ca parte a pachetelor noastre premium pentru evenimente, vă garantăm că fiecare poză va fi o amintire valoroasă. Echipa noastră experimentată va asigura buna funcționare a Oglindii Magice, astfel încât invitații dvs. să se bucure de o experiență remarcabilă.

Contactați-ne astăzi pentru a afla cum puteți adăuga acest serviciu captivant la evenimentul dvs. la Restaurantul Monarh!

fotografii nunta

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Ne puteti scrie la: office@restaurantmonarh.ro

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!