Restaurant Monarh

Beneficiu - Cununie civila si religioasa in exterior

Locatie nunta – O echipa de oameni minunați, implicați 100 % in tot ceea ce fac, astfel incat evenimentul tau sa fie unul  fulminant si de succes!

Restaurant Monarh

Cununie civila si religioasa in exterior in valoare de 350 euro

La Restaurantul Monarh, ne dorim să transformăm momentul cununiei voastre într-o experiență de neuitat, de aceea vă oferim posibilitatea de a vă uni destinele într-un decor natural, sub cerul liber.

Ce implică acest benficiu? Vă punem la dispoziție un spatiu exterior fermecător, perfect pentru a găzdui atât ceremonia civilă, cât și cea religioasă, dacă doriți, oferind un cadru idilic și intim pentru a vă schimba jurămintele în fața celor dragi.

Beneficiind de această oportunitate gratuită, vă oferim șansa de a crea amintiri speciale într-un cadru autentic și deosebit. Echipa noastră va lucra împreună cu voi pentru a transforma acest moment într-unul plin de emoție și semnificație, oferindu-vă tot suportul necesar pentru ca fiecare detaliu să fie perfect în armonie cu viziunea voastră.

Contactați-ne astăzi pentru a începe planificarea cununiei voastre în exterior, oferindu-le invitaților și vouă înșivă o experiență memorabilă și de neegalat la Restaurantul Monarh!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata