Restaurant Nunta

Așteptăm cu nerăbdare să vă găzduim petrecerea de craciun!

Restaurantul Monarh pune la dispozitie locatia perfecta pentru organizare petreceri de Craciun in Bucuresti.

Restaurant Monarh

Avantajele locatiei noastre

Bine ați venit la locația noastră exclusivă și centrală pentru evenimente de Craciun, situată chiar în inima Bucureștiului. Oferind un cadru elegant și modern, suntem locul ideal pentru a găzdui evenimente de Craciun.

Locație centrală: Situată într-o zonă strategică a Bucureștiului, ușor accesibilă pentru toți participanții, indiferent de mijloacele de transport folosite.

Bucătărie proprie: Suntem mândri să vă oferim o bucătărie profesională, echipată cu cele mai moderne echipamente, pentru a satisface cele mai exigente gusturi culinare ale oaspeților dvs. Echipa noastră de bucătari talentați poate pregăti meniuri personalizate pentru a satisface toate preferințele culinare.

Doua saloane personalizabile: Punem la dispoziția dvs. 2 saloane spațioase și personalizabile, pentru a se potrivi perfect nevoilor dvs.

Parcare: Ne dorim ca oaspeții dvs. să se simtă în largul lor, așa că punem la dispoziție parcare, pentru a facilita accesul la eveniment și pentru a elimina grija găsirii unui loc de parcare în București.

Servicii personalizate: Echipa noastră dedicată de evenimente va lucra alături de dvs. pentru a vă asigura că fiecare detaliu este gestionat cu atenție și că evenimentul dvs. se va desfășura fără nicio problemă.

Ambianță elegantă: Decorurile noastre elegante creează o atmosferă deosebită pentru orice eveniment. Cu o atenție deosebită la detalii, locația noastră vă va impresiona cu siguranță oaspeții.

Flexibilitate: Suntem deschiși la orice tip de eveniment, de la intalniri de prieteni mai restrânse la petreceri extravagante, și suntem aici pentru a vă oferi spațiul și serviciile perfecte pentru a face din evenimentul dvs. un succes.

Terasa : un spatiu ideal pentru o atmosferă elegantă și revigorantă pentru întâlniri în aer liber, cocktail-uri și momente de relaxare.

Grădină îngrijită: Grădina noastră generoasă este un adevărat paradis natural în mijlocul orașului, este locul perfect pentru a vă relaxa într-un cadru natural și liniștit.

Bine ați venit la locația noastră exclusivă și centrală pentru evenimente de Craciun, situată chiar în inima Bucureștiului. Oferind un cadru elegant și modern, suntem locul ideal pentru a găzdui evenimente de Craciun.

  • Locație centrală
  • Bucătărie proprie
  • Doua saloane personalizabile
  • Parcare
  • Servicii personalizate
  • Ambianță elegantă
  • Flexibilitate
  • Terasa 
  • Grădină îngrijită

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata