Seri de Spectacol la Monarh

Pentru cină și ambianță de primă clasă

Un Spectacol mare pe o mică „Scenă"

Cină și Spectacol 

Spectacol de calitate, dineu de înaltă clasă!

Vă invităm să participați la experiența tip „Dinner and a show”. Veți putea urmări un spectacol creat pentru mari scene, amplasat în aerul liric al Restaurantului Monarh care vă va întampina cu meniul său vast și plin de savoare! Am lucrat alături de WOW Evenimente la realizarea unor spectacole perfecte pentru o cină relaxantă în oraș! Astfel, vă invităm să vă bucurați de preparatele fine, locația de vis și de un show cu muzică, dans, momente de umor și vibe-uri pozitive! 

Următorul nostru spectacol

Cină și Spectacol / Dinner and a Show Bucharest

Balul Bucureștiului de Demult

Spectacol interbelic creat pentru mari scene, amplasat în spațiul liric al Restaurantului Monarh! Fiți spectatorii unui show de muzică interbelică live, coregrafii elegante și momente de umor, interpretate de mari artiști ai Operelor și Teatrelor din București!

Experientă gastronomică rafinată

Spectacol

Muzică, teatru și dans! Spectacolele marca WOW Evenimente vor reprezenta seara de neuitat pe care vei vrea cu siguranță să o repeți!

Cină

O expreriență culinară unică! Restaurant Monarh îți oferă un meniu cu preparate fine, perfecte pentru a servi masa asistând la un show unic!

Locație

Petreceți o seară perfectă în centrul Bucureștiului, în ambiența boemă, selectă și elegantă a Restaurantului Monarh!

Combinând iubirea voastră față de artă și plăcerea de a savura un preparat bun, am ajuns la formula perfectă de cină și spectacol pentru o seară în oraș pe care vei dori să o repeți.
Spectacolele noastre sunt oportunitatea perfectă de a vă aduna prietenii și familia și să vă bucurați de timpul petrecut împreună.
Așadar, Restaurantul Monarh a creat un meniu fin, boem și select, în perfectă concordanță cu temele spectacolelor noastre, pentru o experiență culinară unică.

Contact

Fiți spectatorii unui show de calitate în timpul dineului!

Info. Organizator