Restaurant Monarh

Beneficiu - Candy Bar

Locatie – O echipa de oameni minunați, implicați 100 % in tot ceea ce fac, astfel incat evenimentul tau sa fie unul  fulminant si de succes!

Restaurant Monarh

Candy Bar in valoare de 550 euro

La Restaurantul Monarh, aducem un strop de dulce la evenimentele dvs. speciale prin intermediul serviciului nostru exclusiv de Candy Bar. Este un cadou gratuit inclus în pachetele noastre premium, aducând bucurie și savoare evenimentului dvs.

Ce vă așteaptă la Candy Bar-ul nostru? O selecție irezistibilă de dulciuri atent alese, aranjate artistic pentru a crea un colț dulce de vis. Cu o varietate de bomboane, ciocolată, fursecuri și alte delicii, invitații dvs. vor experimenta o călătorie gustativă plină de satisfacție.

Beneficiind de acest serviciu gratuit, Candy Bar-ul adaugă un plus de dulce și estetică evenimentului dvs. Fiecare detaliu, de la culorile armonioase la prezentare, este atent gândit.

Echipa noastră dedicată se ocupă de amenajarea și menținerea Candy Bar-ului, asigurându-vă că fiecare invitat se bucură de un moment dulce într-un cadru rafinat și plin de bucurie.

Contactați-ne astăzi pentru a descoperi cum puteți transforma evenimentul dvs. într-o experiență dulce și memorabilă cu serviciul nostru de Candy Bar la Restaurantul Monarh!

restaurant-nunta

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata