1. Cereale care conțin gluten, și anume: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora și produse derivate, exceptând: (a) siropurile de glucoză obținute din grâu, inclusiv dextroza (1);
    (b) maltodextrinele obținute din grâu (1);
    (c) siropurile de glucoză obținute din orz;
    (d) cerealele utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.

  2. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză), exceptând:
    (a) zerul utilizat pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă;
    (b) lactitolul.

  3. Ouă și produse derivate.

  4. Crustacee și produse derivate.

  5. Pește și produse derivate, exceptând:
    (a) gelatina de pește folosită ca substanță suport pentru preparatele de vitamine sau de carotenoide;
    (b) gelatina de pește sau ișinglass (clei de pește) folosit(ă) la limpezirea berii sau a vinului.

  6. Arahide și produse derivate.

  7. Soia și produse derivate, exceptând:
    (a) uleiul și grăsimea de soia rafinate complet (1);
    (b) amestecuri naturale de tocoferol (E306), tocoferol D-alfa natural, acetatul de tocoferol D-alfa natural, succinatul de tocoferol D-alfa natural, obținuți din soia;
    (c) fitoesterolii și esteri de fitoesterol derivați din ulei de soia;
    (d) esterii de stanol vegetal produși din steroli de ulei de vegetal, obținuți din soia.

  8. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză), exceptând:
    (a) fructele cu coajă lemnoasă: migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), nuci Caju (Anacardium occidentale), nuci Pecan (Carya illinoiesis), nuci Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia sau nuci de Queensland (Macadamia ternifolia), și produse derivate, exceptând fructele cu coajă utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.

  9. Țelină și produse derivate.

  10. Muștar și produse derivate.

  11. Susan și produse derivate.

  12. Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/litru în SO2 total calculat pentru produsele gata pentru consum sau reconstituite în conformitate cu instrucțiunile producătorului.

  13. Lupin și produse derivate.

  14. Moluște și produse derivate.

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Ne puteti scrie la: office@restaurantmonarh.ro

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!