RESTAURANT MONARH

Monarh Centru de Evenimente


Va pune la dispozitie 2 saloane de evenimente cu capacitate de 180 locuri fiecare: Salon GREEN si Salon GOLD. Saloanele de evenimente sunt dotate cu sisteme de climatizare si ventilatie, pentru a asigura o petrecere a timpului cat mai placuta pe intreaga durata a evenimentului. Pentru crearea unui ambient cat mai original, puteti opta pentru programul de lumini, iar pentru conferinte puteti beneficia de proiector, ecran de proiectie si internet wireless.

Nunta asa cum iti place !


Am avut nunta pe 30.09.2018 salonul Gold. Multumim frumos domnului Marius si colaboratorilor. Un singur cuvant EXCELENT!! Recomand cu incredere Monarh Centru de Evenimente

Contact

Botez

Un singur cuvant EXCELENT!!


Am avut nunta pe 30.09.2018 salonul Gold. Multumim frumos domnului Marius si colaboratorilor. Un singur cuvant EXCELENT!! Recomand cu incredere Monarh Centru de evenimente

Contact

Evenimente corporate


Petreceri pentru companiile mici si mijlocii. TeamBuilding, seminarii si evenimente de premiere angajati. Avem dotari de business si un mediu prielnic pentru organizarea evenimentelor corporate.

Contact

Petreceri aniversare


Am avut o petercere aniversara pe 30.09.2018 salonul Gold. Multumim frumos domnului Marius si colaboratorilor. Un singur cuvant EXCELENT!! Recomand cu incredere Monarh Centru de evenimente !

Contact

Trimite un mesaj


//]]>