VIDEO | Un barbat sare in ocean dupa ce scapa inelul cu care o cerea in casatorie pe partenera sa

Când Scott Clyne se pregătea să-i puna intrebarea iubitei lui, Suzie Tucker, pe 12 noiembrie 2022, nu se aștepta la o întorsătură dramatică a evenimentelor: Pana la urma barbatul a organizat o cerere în căsătorie romantică pe o barcă, în timpul apusului de soare, și s-a asigurat că toate detaliile erau în ordine înainte de a ieși pe apă. Din păcate, nimic nu a mers conform planului…

Într-un video pe care Clyne l-a postat ulterior pe Facebook, el și iubita lui de atunci stăteau pe prova vasului, reproducând postura iconică din Titanic. Clyne a început să scoată din buzunar in inel in cutie, si se pregătea să se așeze în genunchi, insa lucrurile au luat o întorsătură neasteptata când cutia a căzut în ocean. Imediat, Clyne s-a aruncat în apă, iar cand a iesit la suprafata tinea cutia în mână cu o expresie triumfătoare. După ce un prieten l-a ajutat pe Clyne să se întoarcă în barcă, acesta a finalizat cererea în căsătorie. Susie a ras cu lacrimi in ochi de la emotii și a spus “da”.

Întreaga scena a fost filmată, iar Clyne a postat-o pe platformele sale de socializare. “Acest lucru este 100% real. 100% norocul meu. 100% nu voi uita niciodată….”, se arată în descriere. Doar pe TikTok, videoclipul are 8 milioane de vizualizări.

 

 

Înaintea incidentului, Clyne s-a confruntat cu o altă problema care i-a întârziat planurile de a pune întrebarea. Acesta a spus că dorea să o ceară în căsătorie la sfârșitul lunii septembrie 2022, în timp ce cuplul se afla într-o vacanță în Florida Keys. Cu toate acestea, când a apărut uraganul Ian, el a decis să amâne cererea în căsătorie până la o dată ulterioară. În ciuda schimbării de planuri, Clyne a declarat pentru publicație că știa că încă vrea să o ceară în căsătorie pe o barcă, deoarece aceasta joacă un rol important în povestea lor de dragoste. “Așa ne-am întâlnit prima dată”, explică el. “Ne-am întâlnit pe un banc de nisip prin intermediul unor prieteni comuni din Inglewood și este pasiunea noastră să navigăm cu barca, așa că m-am gândit că cererea în căsătorie perfectă ar fi să o facem la apus cu cei mai buni doi prieteni ai noștri și să îi implicăm și pe ei.

Clyne avea totul planificat. Își rugase prietenii să arunce petale de trandafir și să arate un banner cu “Vrei să te căsătorești cu mine?”, în timp ce el îi distragea atenția prietenei sale imitând postura de pe Titanic. După ce prietenii săi au semnalat că totul era gata, a luat cutia, dar aceasta i-a scăpat din mâini. “M-am dus imediat după ea”, a spus el. “Pur și simplu s-a întâmplat extrem de repede”.

Clyne a explicat că Suzie nu și-a dat seama ce se întâmplă. “A spus că era concentrată pe banner”, menționează el. “În momentul în care inelul a căzut, ea a crezut că am căzut. Râdea isteric, dar nici măcar nu a văzut cum a căzut inelul sau altceva.” După cererea în căsătorie, Clyne l-a dus pe Suzie la cină pentru a sărbători. “Evident, nu aveam de gând să înot și nu mi-am adus o pereche de haine în plus, așa că am participat la cină ud leoarcă”, râde el.

 

In continuare: Caine i-a mancat pasaportul cu o saptamana inainte de nunta

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata