Cainele i-a mancat pasaportul cu o saptamana inainte de nunta

Caine mananca pasaportul inainte de nunta

Este normal ca majoritatea cuplurilor să experimenteze un pic de nervozitate înainte de nuntă, fie din cauza presiunii ca totul sa iasa perfect sau de a găsi timp pentru a se ocupa de ultimele retusuri. Insa, Donato Frattaroli și logodnica sa, Magda Masri, se confruntă cu o altă sursă de stres: Chickie, golden retrieverul cuplului, care a mâncat pașaportul viitorului mire. Întrucât viitorii tineri căsătoriți, care locuiesc în Boston, vor organiza recepția de nuntă în Italia pe 31 august 2023, vor avea nevoie de un pașaport pentru a intra în țară, contribuind astfel la o mare parte din grijile lor. “Doar un pic stresat“, a spus Frattaroli. “Îmi țin degetele încrucișate și sper că totul se va rezolva de la sine.

Frattaroli și-a văzut pașaportul pe patul lui Chickie și a observat că nu era intr-o stare prea bună, relatează ABC News pe 21 august 2023. Când Frattaroli a deschis carnetul, a realizat că Chickie mestecase mai multe pagini din pasaport cu o săptămână înainte ca el și Masri să zboare în Italia. “Ea știa cam ce a făcut și, dintr-o dată, a devenit foarte drăgălașă, știți, genul de chestie cu capul în poală“, explică Frattaroli.

Imediat după ce a văzut pagubele, Frattaroli a contactat reprezentanții locali ai cuplului în Congres, inclusiv pe reprezentantul Stephen Lunch și senatorul Edward Markey din Massachusetts, potrivit publicației. Viitorul mire a explicat situația și a cerut ajutor, pentru a putea încerca să ajungă la timp la sărbătoare. Potrivit lui Frattaroli, congresmenii au fost “super receptivi“. “Au luat legătura cel puțin cu mine și cu departamentul de stat pentru a încerca să grăbească lucrurile și să mă ajute să obțin un nou pașaport”, notează viitorul mire.

Cuplul speră că noul pașaport va ajunge înainte de a pleca în Italia. “Sunt optimistă că se va rezolva“, spune Mazri. În cazul în care noul pasaport al viitorului mire nu va ajunge la timp, cuplul a decis că Mazri și invitații la nuntă vor călători în Italia fără Frattaroli, iar acesta va fi acolo pentru a-i întâmpina acasă când se vor întoarce în Statele Unite.

Cu câteva zile rămase înainte de data nuntii, Frattaroli si Marzi se trezesc într-o dimineață cu o veste neașteptată. Acestia află că noul pașaport al lui mirelui este deja pregătit și va fi expediat astăzi prin curier special, astfel încât să ajungă în timp util înainte de plecarea lor în Italia.

Între timp, Chickie este lăsată în grijă unor prieteni de încredere acasă, în Statele Unite, dar Frattaroli si Marzi îi trimit imagini și videoclipuri din Italia, ca să o țină aproape de ei în acest moment important din viața lor.

In continuare: Cununia de nunta – Sfaturi utile pentru 2023

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata