Locatie de nunta cu gradina in 2023 – locul perfect pentru o ceremonie de neuitat. Un spațiu ferit de agitația urbană

locatie_de_nunta_cu_gradina

 locatie_de_nunta_cu_gradina

Locatie de nunta cu gradina

De ce o locație de nuntă cu grădină?

 

Urmeaza o calatorie extraordinara impreuna, o calatorie plina de iubire si de noi descoperiri care incepe in momentul in care ati decis sa va uniti sufletele iar doua veti vor deveni una.

In aceasta zi minunata veti promite sa va iubiti, sa va respectati si sa treceti impreuna peste toate provocarile vietii. Indiferent de cat de greu va fi, va veti aminti  de acest moment pretios, de familia si prietenii care v-au fost alaturi si de iubirea si pasiunea care v-au adus impreuna.

Si pentru ca totul sa fie perfect, aceasta calatorie trebuie sa inceapa intr-o locatie de vis, o locatie de nunta perfecta pentru nunta voastra, o locatie de nunta cu gradina, cu o arhitectura a cladirii eleganta, cu spatii de relaxare, cu transparenta si disponibilitate din partea proprietarilor de  a va raspunde la toate intrebarile.

Pe langa cele de mai sus, trebuie sa tineti cont si de alte aspecte importante atunci and alegi locatia de nunta. Acestea ar fi: capacitatea, pachetele de servicii oferite sau politica de anulare.

In Bucuresti exista multe locatii de nunta cu gradina, locatii frumoase, elegante, spectaculoase perfecte pentru nunti sau alte evenimente speciale.

Daca iti doresti sa organizezi nunta intr-o astfel de locatie cu gradina, Restaurant Monarh este alegerea perfecta. Este o locatie intima care ofera o atmosfera relaxanta si si placuta.

Locatia se afla in mijlocul Bucurestiului si este alegerea perfecta pentru cei ce-si doresc sa se bucure de farmecul orasului dar in acelasi timp sa profite de oaza de liniste din centrul orasului 🙂.Veti gasi o adevarata oaza de liniste si frumusete, chiar daca Restaurant Monarh se afla in inima orasului 🙂.

Gradina de meri este punctul forte al locatiei, te poti bucura de aerul proaspat si de linistea de care ai nevoie in mijlocul orasului. Poti organiza cununia civila sau chiar cununia religioasa. Este locul ideal pentru a petrece alaturi de cei dragi. Este cadrul perfect pentru a face fotografii de neuitat.

 

locatie_de_nunta_cu_gradina

 

Aceasta locatie de nunta cu gradina ofera si parcare privata astfel incat invitatii sa aiba un acces cat mai facil. Este o locatie accesibila la care se ajunge cu usurinta, un detaliu care va fi foarte apreciat de invitati.

Iti pot spune cu siguranta ca acesta locatie de nunta cu gradina este alegerea perfecta pentru orice cuplu care isi doreste o nunta de poveste. De la gradina cu meri pana la atmosfera eleganta, aceasta locatie are tot ce trebuie pentru a organiza cel mai special eveniment din viata unui cuplu.

Exista si multe beneficii de care te poti bucura intr-o locatie de nunta cu gradina cum ar fi faptul ca ofera un spatiu mai mare pentru acomodarea invitatilor. Apoi iti ofera flexibilitate in ceea ce priveste decorarea sau personalizarea evenimentului.

In plus, o locatie de nunta cu gradina iti ofera o atmosfera mai apropiata de natura, te vei bucura de aerul proaspat si de priveliste.

Restaurant Monarh dispune de 2 sali de evenimente amenajate in stilul clasic elegant dar si de oaza de liniste din mijlocul orasului la care am facut referire in randurile de mai sus. Este locatia de nunta cu gradina unde   eleganta celor 2 saloane  se imbina perfect cu frumusetea si farmecul naturii.

locatie_de_nunta_cu_gradna

 

Natura creeaza un decor frumos si elegant atat pentru ceremonii cat si pentru petrecere, in plus exista multe posibiliatati pentru o sedinta foto intr-un mediu natural.

Asigura-te ca ai analizat toate detalliile importante si ca ai obtinut toate informatiile necesare pentru ca totul sa decurga fara cusur. Totul trebuie sa  fie intr-o perfecta armonie si mai ales sa fie pe placul amandurora.

Asadar, nu mai sta pe ganduri  si rezerva locul la Restaurant Monarh!

locatie_de_nunta_cu_gradina

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata