Descoperiți magia unei nunți la ballroom. Tendințe, idei și inspirație pentru ballroom de nuntă de care să ții cont în 2023

ballroom de nunta

Nunțile la Ballroom de nuntă in 2023: Tendințe, Idei și Inspiratie

 

Idei pentru nunțile organizate la ballroom de nuntă in 2023.

 

BALLROOM DE NUNTA

 

Pășiți în lumea glamour – Cum se pot transforma visele în realitate dacă alegeți să organizați nunta într-un ballroom de nunta.

Pe măsura ce ne apropiem de sezonul de nunți din acest an, cuplurile pun la punct ultimele detalii începând cu pregătirile ce țin de ballroomul de nuntă ales deja și până la cele mai recente tendințe de decor pentru balroom de nuntă, modă, divertisment, lumini  ambientale, etc.

Organizarea unei nunti intr-un ballroom de nuntă este o alegere clasică dar si elegantă pentru cei care doresc sa aibă o nuntă glamour și de neuitat.

Continuăm acest articol prin a explora tendințele de decor și iluminatul ambiental în 2023.

Lumina ambientală poate transforma transforma ballroomul de nuntă într-un loc magic și poate crea o atmosferă de basm, romantică și elegantă.

În 2023 , cuplurile optează pentru lumini ambientale soft, calde. Luminițele de Crăciun , lumânarile, candelabrele, proiecțiile cu monograme devin alegeri populare pentru a aduce un plus de valoare sălii.

Dacă sunteți mai îndrăzneti puteți opta pentru un iluminat în culori mai vibrante cum ar fi tonurile metalelor prețioase, un verde smarald și de ce nu, chiar negru 🙂.

Ați rezervat pentru nunta voastră un ballroom de nuntă, atunci trebuie să luați în calcul faptul că atât decoratiunile cât și ținutele trebuie să urmeze aceeași linie elegantă.

Venim în ajutorul vostru cu câteva idei din care să vă inspirați atunci când veți alege decorațiunile pentru sala de eveniment sau atunci când veți alege trupa care să va cânte și să vă încânte in seara cea mare:

  • aranjamentele florale – puteți crea un cadru romantic cu ajutorul unui perete floral sau cu ajutorul unui aranjament floral sofisticat. Astfel veți crea și cadrul ideal pentru câteva fotografii de efect. Aranjamentele florale de dimensiuni mari sunt populare pentru sălile de ballroom în 2023.
  • o cabină foto poate aduce un plus de distracție pentru invitați și este, cu siguranță o modalitate distractivă de a crea amintiri.
  • o trupă de coveruri foarte bună sau un DJ, de ce nu trupă și DJ, pot seta tonul pentru o nuntă perfectă, un MC care poate duce distracția la un alt nivel sunt doar câteva exemple pe care le puteți lua în calcul.
  • alegeți o temă pentru nunta care să reflecte personalitatea amândurora ( o temă inspirată din călătorii, o tema inspirată de perioada interbelică sau o temă inspirată din nunțile regale)
  • meniul de nuntă tradițional îl puteți înlocui cu unul sofisticat în care să fie incluse preparate gourmet sau preparate regionale

Alegerea rochiei de mireasă și a costumul de mire trebuie să fie in același ton elegant.

Rochia de mireasă a revenit la stilurile clasice dar cu accente moderne. Dacă doriți o notă de glam, atunci trebuie să adăugați ținutei țesături precum satin sau mătase.

Dacă vorbim despre costumul de mire, aici puteți lua în considerare un smoking clasic iar pentru un look sofisticat și elegant puteți alege o pereche de de pantaloni de smoking pe care să o asortați cu o jachetă din aceeași țesătură.

Mergem mai departe și ne ocupăm de accesorii 🙂 care și ele trebuie să fie spectaculoase dar în același timp elegante. O pereche de cercei lungi si o brățară statement aduc un plus de strălucire întregii ținute. În ceea ce privește accesoriile pentru păr, evident și aici sunt nenumărate opțiuni din care puteți alege: bentița cu pietre, bentița cu flori, tiară strălucitoare sau un voal extravagant sunt doar câteva idei.

Domnișoarele de onoare și cavalerii nu trebuie lăsați deoparte. O tendința în ceea ce privește rochiile domnișoarelor este legată de nuanțele rochiilor care pot fi diferite dar complementare, în acest fel fiecare domnișoară își poate alege nuanța preferată.

Sfaturile noastre sunt menite să vină în ajutorul vostru, alegerea finală a decorului, a aranjamentelor florale, a muzicii, a meniului, a rochiei de mireasă sau a costumului de mire va aparține în totalitate, trebuie să vă reprezinte și să vă facă să simțiți că sunteți cea mai bună versiune a voastră în ziua cea mare!

Alegerea organizării nunții intr-un ballroom de nuntă este alegerea perfectă pentru cei ce-și doresc un eveniment elegant, un eveniment de gală.

Cu atmosfera sa elegantă și farmecul său atemporal, organizarea nunții într-un ballroom de nuntă este locul perfect pentru a da viață unei povești de dragoste, fiecare moment din nuntă este plin de romantism, rafinament și glamour. Indiferent dacă sunteți in cautarea unui salon clasic sau doriți abordare mai modernă, nu puteți nega faptul că o nuntă organizată într-un astfel de loc  este epitetul romantismului și luxului.

Sperăm că articolul a fost de ajutor, vă așteptam să ne urmăriți și pe pagina de facebook dar și pe instagram @monarhcentrudeevenimente.

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata