Locație nuntă in 2023. Locații WOW sau locații simple și cochete?

locatie nunta

LOCAȚIE NUNTA

 

LOCAȚIE NUNTĂ BUCURESTI

Am revenit cu un nou articol interesant și util pentru voi, sperăm noi!

Să alegi o locație nunta potrivită este o sarcină dificilă pentru viitorii miri. Trebuie luați  în considerare o multitudine de factori care țin de preferințele amândurora dar și de bugetul alocat pentru locație nuntă, de numărul de invitați, tematică, etc.

Așadar, vom explora în acest articol câteva opțiuni de locații de nuntă care să vă ajute in luarea deciziei finale in ceea ce priveste locația de  nuntă perfectă pentru petrecerea voastră.

Înainte de vă prezenta optiunile pentru locatie nunta, este important sa tineti cont de cateva aspecte

  1. Bugetul este primul de care trebuie sa tii cont pentru că în functie de acesta te vei ghida in alegerea locației.
  2. Este important, apoi să aveți estimat un număr cat mai precis a invitaților  pentru a alege o locație nunta care să dispună  de spațiul necesar pentru invitați.
  3. Facilitățile sunt un aspect foarte important de luat în calcul cand alegeți locația – bucătărie proprie, parcare, accesibilitate, transport, etc.
  4. Tematica nunții și anotimpul  sunt următoarele aspecte de care sa ții cont. Locația de nunta trebuie sa fie în deplin acord cu tematica nunții. Anotimpul în care doriți sa faceți nunta  este important dacă luați în considerare să faceți nunta intr-o grădină sau pe plajă.

 

Iată opțiunile care, cu siguranță vă vor fi de folos

O opțiune de locație nuntă ar fi CONACUL sau castelul – o astfel de locație vă va face să vă simțiti precum prinții si prințesele și veți avea parte de o atmosferă elenantă si istorică. O astfel de locație pentru  nuntă vă oferă posibilitatea de a organiza petrecerea de nuntă intr-un spațiu generos unde veti  avea parte de o experientă de neuitat atat  voi cat și invitații vostri. Ține cont, însă  că aceasta locație nuntă poate fi costisitoare.

Dacă mergeți pe ideea de a avea o nuntă elegantă si luxoasă atunci trebuie să luați in considerare COMPLEXELE DE LUX și hotelurile. O locație nuntă ALLINCLUSIV în ceea ce privește serviciile de care aveți nevoie. Complexele de lux oferă facilități pentru invitați precum spații de cazare, spații de luat masa, piscine , spa-uri, zone de relaxare si distracție.

De asemenea trebuie să tineți cont de faptul că acestă locație poate fi costisitoare dar veți avea parte de eleganță și confort.

O locație nuntă mai puțin costisitoare și ușor accesibilă, atât pentru voi cât și pentru invitați, este RESTAURANTUL. Este o locație perfectă pentru a organiza o nuntă în oraș.

Restaurantele oferă meniuri personalizate pentru nunta dar și spații private precum camera pentru miri,  astfel incât să aveți parte de o experiența deosebită cu un buget ușor de gestionat.

O altă opțiune de locație nuntă ar fi GRĂDINILE – perfecte pentru nuntile în aer liber, un cadru relaxant și natural  pentru ceremonie dar și pentru petrecere. Este locația  ideală dacă tematica pentru nunta voastra este una florală. Un avantaj de luat in considerare este faptul că bugetul pentru astfel de locație nuntă nu trebuie să  fie prea mare. Desigur,  există și dezavantaje cum ar fi vremea care vă poate încurca planurile, dar sa fim seriosi , vremea nu poate strica distracția dacă sunteți puși pe fapte mari 🙂.

Tot din gama LOCAȚIE NUNTĂ în aer liber mai sunt și plajele – perfecte pentru cei ce iubesc natura și cauta un loc romantic pentru petrecerea de nuntă.

După cum vă  puteți da seama aici exista și câteva chestiuni de care trebuie să tineți cont:

  1. Trebuie să verificați cu autoritățile dacă pe plajă este permisă organizarea de petreceri de nuntă,  dacă exista un număr limitat de invitați, dacă exista restricții cu privire la muzica.
  2. Dacă cele de mai sus sunt permise, atunci trebuie să vă asigurați că invitații au fost informați cu privire la faptul că vor lua parte la o nuntă pe plajă astfel încat să vină pregatiți pentru acest tip de eveniment.
  3. Bugetul  –  planifica-ți-l foarte bine pentru că trebuie sa luați în calcul închirierea de mobilier ( nese, scaune), decor, servicii de catering, toaleta portabila pentru care trebuie să aveți autorizație, etc.
  4. Și nu în cele din urmă trebuie să tineti cont de vreme iar în cazul în care vremea este nefavorabilă trebuie să aveți și o alternativă cum ar fi o cortină.

🙂Indiferent ce fel de locație nuntă alegeți, planificați totul cu atenție și veți avea parte de o petrecere de nuntă specială alături de invitații vostri.

Alegeți o locație  nuntă in care să vă bucurati la maxim de petrecere și în care să creați amintiri de neuitat atât  pentru voi cât  și pentru cei dragi.

🙂Rămâneți aproape, am pregătit multe subiecte interesante și utile!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata