Cateva mici trucuri pentru botezul de poveste al micutului tau in 2023

Mici trucuri pentru o petrecere de botez reusita.

Cartea de oaspeti este unul dintre cele mai importante suveniruri de la botez, ce ii va aminti peste ani copilului dumneavoastra de toti cei care au luat parte la fericitul eveniment. Va fi placut impresionat sa revada peste ani gandurile frumoase si urarile de inceput de drum ale rudelor si celor apropiati familiei. Pentru a fi mai interesant, puteti ruga pe unul dintre prietenii invitati, sau un fotograf profesionist, sa faca cate o fotografie invitatilor, cu un aparat foto polaroid, fotografie ce va fi lipita in cartea de oaspeti alaturi de urarile lor.

Fiind un botez, evident vor fi multi copii invitati. Trebuie sa va ganditi ca se plictisesc repede si au nevoie de divertisment specific varstei lor. De aceea este important sa amenajati alaturi de sala de receptie o incapere special destinata copiilor. Aici puneti-le la dispozitie carti colorate, creioane, cateva jucarii, jocuri, un televizor si cateva dvd-uri cu desene animate. Nu uitati ca trebuie supravegheati in permanenta, asa ca puteti angaja un enterteiner pentru copii sau/si o baby-sitter. Cei mai interesanti sunt cei costumati in eroi sau printese. Copiii vor fi extrem de incantati, iar parintii se vor putea relaxa si distra pe ringul de dans.

Nu uitati ca toti copiii isi doresc un suvenir la plecare. Ce poate incanta mai mult un copil decat un balon colorat si o mica jucarie.

Fiind o zi speciala, cred ca si parintii vor fi de accord ca putin dulce nu strica, asa ca, amenajati un mic candy-bar. Veti fi surprinsi cati adulti il vor vizita. In astfel de momente toti ne amintim de copilarie si de micile placeri culinare.

Aceasta ceremonie este incarcata de emotie pentru familia noului nascut si invitatii sai.
O atmosfera de poveste poate fi creata cu ajutorul ursitoarelor de botez. Acest moment are un impact mare asupra invitatilor si poate fi in acelasi timp si un moment vesel.
Botezul copilului tau este primul eveniment din viata lui, un motiv de mandrie si bucurie pentru tinerii parinti.
Angajeaza in fotograf si un videograf profesionist care sa surprinda momentele importante din taina ceremoniei de botez plus petrecerea de la restaurant si atmosfera din aceasta zi unica

Astfel aveti ingredientele speciale ca petrecerea dumneavoastra in cinstea crestinarii micutului sa fie un real succes, o amintire placuta si un motiv de bucurie si revedere cu cei dragi.

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata