Cum să planificați o petrecere la restaurant nuntă. Iată 7 sfaturi.

fotografii nunta

Frumusețea de a organiza petrecerea la restaurant nuntă este aceea de a avea un spațiu mai intim și mai confortabil, mai ales dacă doriți să păstrați numărul de invitați la un număr minim. 

O recepție la restaurant poate fi, de asemenea, plină de semnificații atunci când alegeți un loc precum locul în care ați avut prima întâlnire sau unde ați devenit un cuplu pentru prima dată. În comparație cu alte spații pentru evenimente, restaurantele pot fi, de asemenea, un pic mai prietenoase cu bugetul.

Dacă sunteți gurmanzi la suflet și simțiți că o recepție la restaurant nuntă este alegerea potrivită pentru voi, avem câteva sfaturi care să vă ajute! Înainte de a începe să căutați destinații culinare, iată câteva lucruri de care să țineți cont în timp ce planificați o petrecere de nuntă memorabilă la restaurant. Continuați să citiți!

  • Bugetul

Bugetul și prețurile reprezintă un aspect important pe care trebuie să-l luați în considerare atunci când vă decideți asupra unui restaurant. Cu toate acestea, un alt avantaj al unei recepții la restaurant este că nu va trebui să adăugați la cheltuieli mobilierul de închiriat. Va trebui doar să vă gândiți la alte costuri, cum ar fi prețul pentru a închiria întregul restaurant, o cameră privată disponibilă sau doar o parte din spațiu. 

Dacă doriți ca restaurant nuntă să fie în întregime exclusiv pentru petrecerea dumneavoastră, așteptați-vă ca costurile pot fi mai mari. În mod normal, restaurantele ar percepe un preț care să acopere costurile serviciului lor obișnuit.

  • Meniul

Mâncarea este, probabil, principalul motiv pentru a alege un restaurant nuntă. Gândiți-vă la locurile în care vă place să luați masa împreună și la genul de mâncare pe care o apreciați atât dumneavoastră, cât și invitații dumneavoastră. Împărtășirea unei părți din ceea ce sunteți cu cei dragi, prin intermediul mâncării, poate face cu siguranță că recepția de nuntă să se simtă și mai specială.

Examinați meniurile cu atenție și gândiți-vă la ceea ce ar fi potrivit pentru evenimentul dumneavoastră. Deoarece restaurantele au deja meniuri fixe, trebuie să luați în considerare și orice alergii alimentare pe care le-ar putea avea invitații dvs. și ce ajustări puteți face. Vorbiți cu managerul și întrebați dacă există și posibilitatea de a personaliza un meniu pentru nunta dvs.

  • Bauturile 

Nu uitați de băuturi! Unele restaurante au o listă proprie de vinuri și cocktailuri, așa că puteți alege ce se potrivește cel mai bine gusturilor dumneavoastră. Există, de asemenea, opțiunea unui open bar, dacă aveți loc în buget. Dacă există o anumită etichetă de vin pe care o preferați sau care are o valoare sentimentală pentru dvs., asigurați-vă că întrebați managerul restaurantului dacă aducerea propriilor sticle ar implica o taxă de plută. 

În ceea ce privește tortul de nuntă, puteți lua în considerare, de asemenea, externalizarea unui furnizor dacă restaurant nuntă sau cafeneaua nu vă poate oferi unul. Încearcă să întrebi managerul dacă are furnizori de torturi recomandați și dacă aducerea de produse suplimentare care nu se află în meniul propriu ar presupune și taxe suplimentare.

  • Gestionati spatiul

Atunci când alegeți un restaurant ca loc de desfășurare a evenimentului, țineți cont de spațiul și capacitatea acestuia. Faceți o ocularizare a localului pentru a ști câte persoane pot sta confortabil și se pot deplasa. Fiți realist când vine vorba de spațiu. 

Dacă restaurantul poate găzdui doar 20-30 de persoane, dar numărul invitaților dvs. este puțin mai mare de atât, s-ar putea să trebuiască să căutați alte opțiuni. 

Nu uitați să discutați și despre situația bucătăriei pentru a vă asigura că mâncarea va fi servită în timp util, mai ales dacă rezervați doar o parte din spațiu și nu întregul restaurant exclusiv pentru evenimentul dumneavoastră. Ultimul lucru pe care vi-l doriți este o bucătărie copleșită și să lăsați oaspeții înfometați să aștepte!

  • Decoratiunile 

Restaurantele și cafenelele au o înfățișare unică și interioare care sunt deja uimitoare. Încearcă să alegi un local cu interioare care să se potrivească cu tema ta, dacă ai în minte o anumită estetică a nunții. 

O altă opțiune este să îmbraci restaurant nuntă cu câteva piese de decor, cum ar fi lumânări, centre de masă, fotografiile tale și altele asemenea. Puteți lucra cu un stilist pentru a vedea cum puteți personaliza aspectul spațiului în funcție de viziunea dvs. și, în același timp, să completați întregul mediu al localului. 

Aceasta este o modalitate excelentă de a obține coeziune! Din nou, asigurați-vă doar că discutați mai întâi cu managerul orice planuri de styling și amenajare.

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Ne puteti scrie la: office@restaurantmonarh.ro

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Ne puteti scrie la: office@restaurantmonarh.ro

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!