Restaurant nunta : Top 10 sfaturi pentru planificarea nuntii

restaurant-nunta

Visezi la o nuntă de poveste și ai creionat deja în mintea ta cadrul perfect în care vei trăi cea mai frumoasă noapte alături de invitații tăi?! Fie că vrei un eveniment intim sau fastuos, modern sau clasic, restaurant nunta trebuie să integreze perfect toate elementele pe care tu le dorești.

Stabilește numărul de invitați. 

Selectează 3-5 locații preferate. Stabilește întâlniri pentru a afla datele disponibile, ofertele de meniu, facilitățile incluse, iar dacă ai o nuntă cu tematică, imaginează-ți cum ai putea încadra decorul dorit. Abia după ce vizitezi toate locațiile care s-ar încadra în preferințele tale, te apropii de alegerea finală.

Mergi la târgurile de nunți. 

Chiar dacă ți-ai selectat câteva locații preferate, o vizită la târgul de nunți te va ajuta să îți faci o idee mai clară despre ofertele și disponibilitățile pieței în perioada în care vrei să aibă loc evenimentul tău.

Alegerea și prețul meniului. 

Un alt actor decisiv în alegerea unei locații pentru nuntă este mâncarea. Restaurant nunta oferă meniuri tradiționale sau internaționale, iar tu le poți personaliza după propriile dorințe. Sfătuiește-te cu personalul locației pentru a face cele mai bune combinații. Atunci când vei participa la degustare, vei avea ocazia să apreciezi și calitatea bucatelor. 

Băuturile.

 După alegerea meniului, următorul pas este stabilirea băuturilor. Restaurant nuntă pun la dispoziția mirilor oferte speciale pe care e bine să le studiați și să alegeți o variantă potrivită invitaților noștri.

Așezarea meselor și ringul de dans. 

Poziția mesei de prezidiu trebuie să fie vizibilă din orice colț al sălii, iar mesele invitaților, cele mai reușite sunt cele în formă rotundă, de 8 persoane. De asemenea, asigură-te că ringul de dans este poziționat central, cu vizibilitate maximă. Acolo vor avea loc câteva dintre cele mai importante momente: valsul mirilor, tăierea tortului…

Aerul condiționat.

 Indiferent de anotimpul în care alegi să faci nunta, aerul condiționat este absolut necesar într-o locație care va acomoda mulți invitați și în care se va dansa mult.

Locurile de parcare. 

Majoritatea invitaților vor veni cu mașina, așa că e bine să verifici care sunt locurile de parcare disponibile și dacă parcarea beneficiază de pază.

Administratorul de sală și chelnerii. 

Omul de care depinde în mare măsură reușita evenimentului este administratorul de sală. Implicarea lui este foarte importantă, așa că discută cu el toate detaliile nunții. De asemenea, asigură-te că numărul chelnerilor este suficient pentru o servire bună.

Camera pentru miri și exclusivitate asupra restaurantului nunta.

 O altă ofertă a restaurantului este includerea unei camere pentru miri, ce poate fi folosită pentru retușul machiajului, schimbarea rochiei de mireasă (dacă ai ales două ținute) sau chiar pentru ședința foto cu domnișoarele de onoare.

Exclusivitate asupra restaurant nunta

O altă informație pe care e bine să o ai este dacă nunta ta va fi singurul eveniment organizat în aceea seară acolo. Dacă vor mai fi și alte nunți, terasa, grădina, parcarea vor fi împărțite.

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata