Cum să ai o recepție de restaurant nunta

restaurant-nunta

Dacă tu și partenerul tău sunteți gurmanzi și căutați un restaurant nuntă cu ceva mai multă personalitate decât sala de bal tipică, nu căutați mai departe de restaurantul vostru local preferat. Sărbătorirea împreună cu invitații dvs. într-un loc cunoscut pentru bucătăria sa este o modalitate garantată de a vă asigura că vor pleca fericiți – și sătui! Bineînțeles, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți dacă mergeți pe calea restaurantului – nuntă-recepție.

Continuă să citești sfaturile noastre de specialitate dacă plănuiești să îți organizezi nunta sau recepția (sau ambele) la un restaurant.

Sa vorbim despre pret

Deși o nuntă la restaurant poate fi mai accesibilă, nu vă așteptați să faceți o afacere. Costul va depinde în mare măsură de cât de mult din spațiul pe care îl veți folosi. Cele mai multe restaurane își întorc mesele de două-trei ori într-o seară (ceea ce înseamnă că două-trei grupuri iau masa la fiecare masă pe parcursul nopții), așa că onorariul tău va trebui să acopere afacerea la care proprietarul restaurantului renunță prin faptul că nu pune la dispoziție acele mese – mai ales dacă faci o achiziție completă și primești utilizarea exclusivă a spațiului.

Dacă aveți o nuntă mai mică și restaurant nuntă are o sală de mese privată sau mai multe zone de luat masa, este posibil să puteți face o achiziție parțială, ceea ce va permite restaurantului să funcționeze ca de obicei într-o cameră, în timp ce vă găzduiește grupul dumneavoastră în cealaltă.

Luați în considerare meniul

Unul dintre principalii factori decisivi în alegerea unui restaurant nunta ca loc de desfășurare a nunții tale? Mâncarea, bineînțeles! Este o șansă de a servi un pas în sus față de mâncarea standard de nuntă, precum și de a împărtăși un loc pe care îl iubiți cu familia și prietenii. 

Nu vă fie teamă să deveniți creativi aici. Dacă ați avut prima întâlnire la un restaurant nunta de sushi fabulos, serviți acele rulouri ucigașe ca aperitive sau sashimi ca prim fel de mâncare, iar apoi continuați cu specialitățile gătite ale restaurantului ca fel principal. Sau, dacă preferați mâncarea italiană, platourile de paste în stil familial sunt o modalitate excelentă de a-i face pe invitați să vorbească!

Planificați în avans pentru desert

Un lucru important de reținut? Desertul. În cazul în care restaurant nuntă are un cofetar intern, s-ar putea să nu puteți aduce un tort de nuntă tradițional de la un brutar din afară (sau s-ar putea să fiți prinși plătind o taxă mare pentru tăiere). 

Discutați acest lucru din timp și vedeți dacă bucătarii restaurantului pot crea un mic tort pentru voi – sau serviți în schimb faimosul lor tiramisu sau înghețată făcută în casă.

Gândiți-vă la băuturi

Fie că alegeți să cumpărați un serviciu sau că aveți un server dedicat pentru petrecerea dvs., trebuie să vă asigurați din timp că aveți o înțelegere clară a băuturilor pentru seara respectivă. Ultimul lucru pe care doriți să îl faceți la sfârșitul serii este să împărțiți o factură neașteptată pentru băuturi. 

Adesea, un bar deschis este o opțiune cu o răscumpărare, dar poate fi puțin mai complicat dacă doar închiriați un spațiu de banchet. Discutați opțiunile cu coordonatorul dvs., inclusiv deschiderea sticlelor de șampanie sau de roșu al casei, invitații trebuie să plătească o notă de bar individuală sau să deschidă barul pentru toată seara.

Planificați dimensiunea și spațiul

Există câteva întrebări cheie pe care veți dori să le discutați cu locul de desfășurare la restaurant nuntă bucurestiînainte de a semna un contract. În primul rând, câte persoane poate găzdui în mod realist? Având în vedere că restaurant nuntă va servi cina pentru toată lumea în același timp, asigurați-vă că știți care este capacitatea bucătăriei, precum și câte locuri are spațiul.

Apoi, discutați despre dans. Dacă doriți un spațiu pentru ca oamenii să poată dansa după cină, acest lucru va lua din spațiul pentru mese și scaune – ceea ce înseamnă că nu veți putea găzdui la fel de mulți oaspeți. O bună regulă de bază este să acordați un spațiu de 10 pe 10 picioare pentru dans cu 50 de invitați, 12 pe 12 pentru 100 de invitați și 15 pe 15 pentru 150 de invitați. Întrebați locul de desfășurare a evenimentului dacă se poate muta o parte din mese după ce se termină cina, pentru a permite mai mult spațiu pentru dans.

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Ne puteti scrie la: office@restaurantmonarh.ro

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Ne puteti scrie la: office@restaurantmonarh.ro

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!