CUM SĂ PLANIFICAȚI CU SUCCES O NUNTĂ INTIMĂ ÎNTR-UN RESTAURANT NUNTA

restaurant-nunta

Felicitări pentru logodna ta; dacă ești aici, înseamnă că a început planificarea – și suntem încântați să te ajutăm pe parcurs! Nunțile intime creează multe oportunități de personalizare – decorul, rochia de mireasă și locul de desfășurare, în primul rând. 

Din moment ce sunteți interesați să vă organizați nunta la un restaurant, ne-am gândit să vă oferim cele mai bune sfaturi pentru a reuși. Cum să planifici cu succes o nuntă intimă la restaurant nuntă?

SĂ DECIDEȚI DACĂ ȘI UNDE SĂ VĂ GĂZDUIȚI NUNTA INTIMĂ LA RESTAURANT

Să ne dăm seama mai întâi de ce doriți să vă organizați nunta la un restaurant nuntă și dacă este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Întrebați-vă:

  1. În primul rând, vă gândiți la un loc anume?
  2. Restaurantul nunta respectiv are un raționament sentimental în spatele alegerii sale?
  3. Acest loc a organizat nunți în trecut? Au decurs bine?
  4. Care este estetica/tema dumneavoastră?
  5. Numărul de invitați va încăpea în restaurantul ales?
  6. În cele din urmă, restaurantul ales corespunde preferințelor dumneavoastră?
  7. După ce ați luat în considerare acești factori, să vă dați seama dacă un restaurant (și ce locație) este cea mai bună opțiune pentru dvs. va deveni mult mai simplu.

FACEȚI REZERVĂRI

Ai luat decizia acum și te-ai hotărât să îți organizezi nunta la un restaurant nuntă! Acum este momentul să faceți rezervările. În funcție de popularitatea restaurantului, se pot face rezervări cu luni de zile înainte! 

Prin urmare, asigurați-vă că verificați din timp pentru a vedea cum arată disponibilitatea lor. De asemenea, nu uitați să țineți cont de numărul de persoane. Oaspeții tăi vor încăpea în spațiu? Ar trebui să rezervați întregul restaurant nuntă sau doar o porțiune?

Astfel, fiecare dintre acești factori va afecta disponibilitatea, deoarece unele restaurante pot să nu fie înclinate să ofere întregul lor restaurant nuntă pentru o seară întreagă. În cazul în care acestea sunt cunoscute în mod obișnuit pentru că aduc venituri semnificative în timpul perioadei de rezervare, prin urmare, vă vor percepe probabil suma pe care ar aduce-o în mod natural pentru acea seară.

DISCUTAȚI PREȚURILE

După cum am menționat mai sus, există multe elemente de luat în considerare atunci când restaurantele își stabilesc strategia de stabilire a prețurilor. De exemplu:

  1. În primul rând, este nunta dvs. într-o zi aglomerată a săptămânii sau a zilei?
  2. De câți membri ai personalului veți avea nevoie la îndemână în timpul evenimentului dumneavoastră?
  3. Aduceți un tort care are nevoie de acomodare? (taxă de feliere/ refrigerare)
  4. Ce fel de meniu solicitați?
  5. În al doilea rând, aveți nevoie să rezervați întregul restaurant sau doar o porțiune?
  6. Vă limitați la mâncarea oferită sau faceți cereri speciale?
  7. Care sunt solicitările dumneavoastră pentru personal? Aranjament? Aranjamente speciale? Decorul?
  8. În cele din urmă, ce tip de divertisment intenționați să aveți și ce aranjamente trebuie făcute?
  9. Fiecare dintre elementele enumerate mai sus se poate aduna rapid și poate duce la o experiență mai costisitoare în ziua nunții. Un beneficiu al găzduirii unei nunți într-un restaurant nuntă se înconjoară de faptul că este o unitate deja în funcțiune care vine echipată, astfel încât nu va trebui să cheltuiți bani în plus pentru închirierea de mobilier.

OPȚIUNI DE MENIU

Slavă Domnului că ești la un restaurant, nu? Meniul este, probabil, unul dintre lucrurile cele mai ușor de înțeles la un restaurant nuntă. Dacă ai ales acest spațiu pentru mâncarea sa, atunci știi deja ce au de oferit. Este esențial să rețineți că restaurantele pot avea diferite meniuri disponibile pentru un eveniment, așa că asigurați-vă că discutați acest lucru din timp. Întrebați dacă vor avea un meniu fix sau limitat, sau dacă totul va funcționa ca de obicei.

Poate că vă place foarte mult estetica și locația acestui restaurant, dar mâncarea lor nu este chiar pe placul dvs.; puteți încerca să le cereți să vedeți dacă sunt dispuși să adauge și alte elemente în meniu pentru ziua dvs. specială. Asigurați-vă că se discută și despre orice alergii și restricții alimentare pentru a evita orice incident în ziua nunții.

PRĂJITURA DE NUNTĂ

Dacă intenționați să comandați tortul de nuntă de la un alt furnizor, asigurați-vă că acesta se potrivește cu tema, astfel încât să existe un loc pentru el. Este posibil ca unele restaurante să perceapă o taxă de feliere, caz în care ați putea dori să evitați aceste costuri și să vedeți dacă vă pot oferi un tort pentru voi. 

DIVERTISMENT ADECVAT

Un dezavantaj al găzduirii nunții la un restaurant este că s-ar putea să nu puteți aduce divertismentul pe care îl doriți. Dacă rezervi doar o parte a restaurantului, muzica ta poate ajunge să deranjeze alți clienți, iar restaurantul nu va permite acest lucru. Cu toate acestea, dacă aveți tot spațiul pentru dumneavoastră, vedeți dacă o formație live poate încăpea și dacă personalul poate elibera mesele și scaunele pentru a face loc unui ring de dans – finalul perfect pentru orice nuntă.

Nunțile intime au atât de mult potențial. Tot ce este nevoie este puțină dragoste și puțină planificare și puteți planifica cu succes o nuntă intimă la restaurant nuntă

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata

Completeaza formularul si revenim cu o oferta conceputa special pentru tine!

Planifica o Vizionare

Obtine oferta personalizata